dimecres, 29 de gener del 2014

SALSA ROMESCO PER A CALÇOTS O PER ACOMPANYAR CARN TORRADA

Ja ens trobam en temporada de calçots.  A jo m'encanten. Aquí vos deix la recepta que més m'agrada. Gràcies Marina .

Ingredients:

-3 nyores
-200gr d'ametlles torrades
-2 domàtigues madures
-1 ceba torrada
-2 alls cruus
-6 alls torrats
-50gr de vinagre
-500gr d'oli
-sal
-pebre bord

Elaboració:

Amb la màquina en marxa a vel.6 tirar-hi les nyores pel bocal. Quan estiguin pulveritzades, repetir el mateix amb les ametlles. Afegir les domàtigues, la ceba  i els alls torrats i cruus, i triturar  a vel. 5-7-9. Afegir el pebre bord, la sal i el vinagre i mesclar 10 seg. a vel.6. Finalment abocar l'oli  per damunt la tapadora a vel.5 amb el tassonet posat i amb aigua fins a la meitat.

Si no voleu torrar les domàtigues, la ceba i els alls ho podeu fer al forn. A jo m'agrada més torrat però també queda bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada