dimecres, 14 de maig del 2014

Bacallà esqueixat amb patates

A la fí tenc un moment per penjar una recepta. L'altre dia vaig anar a comprar al supermercat i vaig veure bacallà fresc esqueixat ja a punt per cuinar. Ve dins una capsa i està a ses geleres. Estava d'oferta i vaig decidir comprar-lo, ja trobaria qualque recepta per fer-lo. 
Quan vaig ser a casa vaig cercar maneres de fer-lo i vaig fer la que em va parèixer que seria més bona. Em va agradar molt. Aquesta recepta també es pot fer amb bacallà esqueixat salat, només que s'ha de fer el ritual de sempre de dessalar-lo.
La vos pas.

Ingredients per a 2 persones:

-250gr de bacallà esqueixat
-3 ous
-1 ceba
-Un raig de nata
-350gr de patates
-6 alls
-Julivert
-Oli
-Sal
-Pebre  bo

Elaboració:


Tallar la ceba en juliana fineta i sofregir-la a foc lent fins que estigui dauradeta. Afegir el bacallà i deixar-ho dos minutets, que estigui cuit. Ho llevam del foc.



Pelar les patates finetes i coure-les ben cuites amb els alls.



Dins un plat fons batre els ous, afergir-hi un raig de nata i salpebrar.
Tornam a posar el bacallà i lla ceba al foc i en estar calents hi afegim els ous i la nata. Deixar-ho al foc fins que qualli. En darrer lloc afegir-hi una cullerada de julivert picat.



Si vos agraden els alls fregits, mesclau-los amb la resta. Per jo molt més bo.

Molt fàcil de fer i molt bo. Esper que vos agradi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada