Avui vos deix el pastís que vaig fer per la Nit de Nadal. No és light, té nata i llet condensada (reeeees lleugeret), però com que té el suc de set llimones és desenbafant. Feis-la un dia per l'altre o el matí pel vespre. Necessita mínim 4 hores de gelera.
Ingredients:
Per la base:
-200 gr de galletes Maria
-60 gr de mantega
-Un raig de llet
Per a la crema:
-7 fulles de gelatina o 1 sobre i mig de gelatina en pols (jo la compr al Müller i surt molt més econòmic)
-1 tassó de llet
-500 ml de nata per montar
-740gr de llet condensada ( pot gros)
-Suc de 7 llimones
A damunt la tarta hi pos una gelatina de llimona molt senzilla
- 300ml d'aigua
-El suc d'e mitja llimona
-Sucre al gust
-Dos sobres de gelatina
-Una mica d'espècies grogues, perquè tengui un color ben groc
Elaboració:
- Picar les galletes Maria tres cops de turbo.
- Afegir la mantega i la llet i mesclar 5min a 70º, vel 4
Posar-ho en un motlle desmuntable o millor en un motlle sense base (és el que empr jo). És com un cèrcol que el pots fer més gros a més petit. Com no té base, ja no tens problemes per desmotllar el pastís. Això sí, només serveix per pastissos que no han de menester forn.
Deixar-ho dins la gelera mentre feis la crema.
Si emprau fulles de gelatina, posau-la amb aigua per a què s'hidrati, bulliu la llet i mesclau les fulles hidratades. Si l'emprau en pols, duis la llet a ebullició i quan bulli hi afegiu la gelatina i remanau sense aturar, a fi de què no quedin grums.
Montau la nata (vel. 3 i mig), no ha d'estar molt montada perquè després hi heu d'afegir la llet condensada poc a poc i seguir montant.
Sense aturar la màquina afegiu el suc de les set llimones i en darrer lloc la llet amb la gelatina.
Treis la base de la gelera i abocau la crema per damunt.
Deixar a la gelera que torni fort.
Preparau la gelatina de llimona.
Posau l'aigua, el suc de llimona i el sucre a ebullició, quan bulli hi afegiu la gelatina i remanau fins que estigui ben disolta.
Deixau refredar i abocau-ho damunt el pastís. No vos espanteu si és molt líquid. Posau el pastís dins la gelera (mínim 4 hores) que vos espessarà.
A nosaltres en agrada molt. Esper que vos agradi.
joya shoes 712l9jptlc529 joyaskodanmark,joyaskonorge,joyaskorstockholm,joyacipo,zapatosjoya,joyaschoenen,scarpejoya,chaussuresjoya,joyaschuhewien,joyaschuhedeutschland joya shoes 982m8chbux596
ResponElimina