dilluns, 11 de març del 2013

ARRÒS NEGRE

Ahir diumenge va tocar fer arròs negre. Ens agrada molt, és molt senzill i es fa en poc temps.
Aquí teniu  la recepta.

Ingredients:
-1 quilo de sípia neta tallada a trossets 
-la tinta de la sípia o dues bossetes de tinta congelada 
-500grs d'arròs
-oli
-5 alls
-1 cullerada de julivert picat
-150grs de pebre vermell
-2 domàtigues madures
-brou de peix
-sal

Dins una paella posam oli i la meitat dels alls tallats finets. Quan comenci a  fregir posam la sípia i l'ofegam a foc fluix. Quan comenci a esquitxar l'oli i afegim el pebre tallat a trossets fins que estiguin mig fets. 



Afegim les domàtigues i ho fregim durant 5 minuts. Ara hi posam l'arròs i ho sofregim tot junt.



Hi posam brou que tendrem bullint, remanam i el deixam que bulli 5 mniuts a foc fort i després el baixam a mínim.

Triturau els alls que ens han sobrat, el julivert i les bosses de tinta amb un poc de brou de peix. Ho afegim a l'arròs i ho remanam per repartir bé la tinta. Pasam un poc de sal i ho deixam coure uns 10 minuts. Després ho deixam reposar uns 5 minuts.



I ja està! És meeeeel.



Aaaaaah, sempre l'acompany amb allioli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada