Aquí vos deix una foto
Per damunt du un frosting de crema de formatge que vol simular l'escuma de la cervessa.
Aquest pastís és millor fer-lo un dia per l'altre o almanco, el matí pel vespre. Ha d'estar unes hores dins la gelera.
Ingredients:
-250ml de cervessa negra de baixa graduació
-250ml de mantega
-75grs de cacao pur sense sucre (jo empr valor que ve dins un pot)
-400grs de sucre
-250grs de farina
-una culleradeta d'essència de vainilla
-1 sobre de llevadura
-140ml de nata
-2 ous grossos XL (jo el empr de foravila i en pos 4)
Pel frosting:
-150grs de formatge d'untar tipus philadephia)
-75grs de sucre pols
-180grs de nata líquida
Elaboració amb thermomix:
-Posar la cervessa al tassó i encalentir a 90º. Afegir la mantega i remenar fins que es fongui. Afegir l'essència de vainilla. Reservar i deixar refredar.
-Posar un bol damunt la thermomix i pitjar el botó de la bàscula. Posar-hi els ingredients secs (cacao, sucre, farina i llevadura)
-Dins el tassó mesclar la nata i els ous. Afegir la cervessa amb la mantega. Amb la màquina en marxa vel 3, anar posant a cullerades els ingredients secs. Acabar de mesclar amb l'espàtula.
-Posar-ho dins un motlle untat (jo sempre pos saïm i farina) i ficar-ho al forn uns 50 minuts a 180º. Molt important, deixar refredar dins el motlle i una vegada fred, desmotllar.
Fer el frosting:
-Montar la nata amb el sucre pols.
-Afegir-hi el formatge i montar un poc més.
Posar-ho per damunt el pastís i deixar-ho dins la gelera fins l'endemà, o el matí pel vespre.
És boníssima!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada